Logo

Hledat...

Přihlásit se
Košík
0

Jaké výhody mají bambusová tanga?

Toužíte po spodním prádle, které je pohodlné i svůdné? Podívejte se jaké výhody mají bambusová tanga.
Vše

Publikováno 15. 11. 2021, 1 min čtení

Jaké výhody mají bambusová tanga?
Toužíte po spodním prádle, které je pohodlné i svůdné? Podívejte se jaké výhody mají bambusová tanga.

Slova pohodlí a tanga nemusí vždy jít dohromady. Tangové kalhotky jsou ve většině případů krásné a svůdné, ale dost často mohou být nepohodlné, škrtí a vyrobené z umělých tkanin. Tohle ovšem neplatí, pokud se jedná o bambusová tanga. Ty jsou nejen příjemná na nošení, ale také z udržitelného materiálu. Navíc v kombinaci s černou elegantní barvou i sexy. Jaké všechny výhody bambusová tanga mají?

Jsou bambusová tanga pohodlná?

Při celodenním nošení je pohodlí vždy na prvním místě. Zvláště pokud se jedná o tangové kalhotky. Bambusové vlákno a bezešvý střih se perfektně přizpůsobí tělu a tanga tak nikde neškrtí, netlačí a jsou pohodlná pro nošení celý den nebo i na sport.

Jsou bambusová tanga vhodná pro citlivou pokožku?

editorjs image

U výběru spodního prádla je i potřeba dbát na citlivé a choulostivé oblasti těla. Jelikož je bambusové vlákno přirozeně hypoalergenní, tak jsou bambusová tanga vhodná i pro tu nejcitlivější pokožku těla. Navíc je látka velmi jemná na dotek, takže je na těle ani neucítíte.

Další velkou výhodou přírodních materiálů u spodního prádla je jejich prodyšnost. Bambusová tanga poskytují pokožce možnost dýchat a zabraňují nepříjemnému podráždění. Stejně tak udržují svěžest po celý den.

Bambusové vlákno má navíc schopnost odvodu vlhkosti od pokožky a samo zvládne vlhkost vstřebat. Udrží tak citlivou pokožku v suchu po celý den i při sportovních aktivitách.

Drží bambusová tanga tvar?

Bambusová tanga jsou přes svou jemnost velmi pevná a díky tomu drží svůj tvar a nijak se nevytahají. Údržba je také velmi jednoduchá a pevnost materiálu se při praní neztrácí. Navíc bambusové vlákno rychle schne a neztrácí barvu.

Jsou bambusová tanga lepší než bavlněná? 

Bambusové vlákno nejen mnohem lépe odvádí vlhkost než bavlněné textilie, ale také je udržitelnější. Bambus je obnovitelný materiál, který ke svému rychlému růstu potřebuje výrazně méně vody. Díky hebkosti, odvodu vlhkosti i udržitelnosti je výrazně lepší variantou než bavlněné spodní prádlo.

Bambusová tanga v sobě snoubí pohodlí, prodyšnost i svůdnost.