Logo

Hledat...

Přihlásit se
Košík
0

Jak vyzrát na teplé letní dny s bambusovým oblečením?

Jak vyzrát na teplé letní dny a ochladit své tělo pomocí oblečení? Vyzkoušejte to z bambusu. Přečtěte si o dalších výhodách bambusového oblečení uvnitř článku.
Vše
Tipy & triky

Publikováno 19. 07. 2022, 2 min čtení

Jak vyzrát na teplé letní dny s bambusovým oblečením?
Jak vyzrát na teplé letní dny a ochladit své tělo pomocí oblečení? Vyzkoušejte to z bambusu. Přečtěte si o dalších výhodách bambusového oblečení uvnitř článku.

Určitě to znáte. Ráno stojíte před otevřenou skříní s oblečením a nevíte, co na sebe. V brzkých ranních hodinách je to v létě někdy i na mikinu, naopak odpoledne ji využít vůbec nemusíte. A co teprve, když chcete v teplých letních měsících venku i sportovat?

Bambusové oblečení vám v létě skvěle poslouží.Při vysokých teplotách příjemně chladí, naopak při chladnějším počasí vás bez problému zahřeje. Přečtěte si o dalších vlastnostech bambusového materiálu náš článek.

Bambusové oblečení spolehlivě pohlcuje vlhkost

Tuto funkci oceníte především při sportu. Při venkovních sportovních aktivitách jako je běh, jóga nebo horská turistika se díky těmto absorpčním schopnostem tolik nezpotíte, což při velké fyzické námaze určitě oceníte.

Bambusové oblečení vás ochladí až o 3 stupně

Bambusové vlákno dokáže pohltit značnou část škodlivého UV záření a přitom si udržet svůj tvar i barvu. Jak už jsme zmiňovali, má také skvělé termoregulační schopnosti a v parných letních dnech dokáže vaši pokožku zchladit až o 2-3 stupně.

Jak rychle schne bambusové prádlo?

Další vlastností bambusového prádla je jeho schopnost rychle uschnout. Pokud vás v létě překvapí nečekaná přeháňka, nemusíte se bát, že by vaše oblečení zůstalo dlouho mokré.

Antibakteriální účinky prádla EcoBamboo

Bambusové vlákno potlačuje množení bakterií, čímž snižuje tvorbu zápachu z potu. A proto v létě oceníte naše bambusové ponožky, které se postarají o to, že se vám ani při sportu noha tolik nezapotí. Pro pány máme v nabídce také volná sportovní trička s krátkým rukávem z funkčního bambusového materiálu. Pod košili naopak skvěle poslouží nátělník nebo triko s krátkým rukávem, které zajistí, že se budete při společenských akcích cítit dobře.

Bambus jako antialergenní materiál

Pokud v létě trpíte na různé ekzémy a vyrážky, způsobené například větším pocením nebo alergiemi, nemusíte se bát, že se vám stav při nošení bambusového oblečení zhorší. Materiál je hypoalergenní a nedráždí pokožku. Tato organická tkanina je tedy šetrná nejen k vaší pokožce, ale i k planetě.

Jak se starat o oblečení z bambusu?

Bambusové oblečení doporučujeme prát na 30 stupňů naruby. Nežehlit ani nedávat do sušičky.

Mrkněte na naši nabídku bambusového oblečení EcoBamboo a přidejte se mezi naše spokojené zákazníky. Máme velký výběr pro dámy i pro pány. Najdete u nás například spodní prádlo, sportovní podprsenky, legíny, mikiny, čepice a mnoho dalšího.