Logo

Hledat...

Přihlásit se
Košík
0

Jak si vybrat správnou sportovní podprsenku? Vyzkoušejte bambusovou podprsenku do fitka i na volný čas

Jak si vybrat správnou sportovní podprsenku tak, aby vám padla, vypadala pěkně a byla zároveň funkční? Může být bambusová podprsenka řešením? Přečtěte si naše tipy.
Vše
Tipy & triky

Publikováno 24. 03. 2022, 2 min čtení

Jak si vybrat správnou sportovní podprsenku? Vyzkoušejte bambusovou podprsenku do fitka i na volný čas
Jak si vybrat správnou sportovní podprsenku tak, aby vám padla, vypadala pěkně a byla zároveň funkční? Může být bambusová podprsenka řešením? Přečtěte si naše tipy.

Určitě se vám již někdy stalo, že po zakoupení sportovní podprsenky vás podprsenka začala při cvičení tlačit nebo škrtit. Jak si ale vybrat správnou sportovní podprsenku tak, aby vám padla, vypadala pěkně a byla zároveň funkční? Může být bambusová podprsenka řešením?

Jaký střih sportovní podprsenky vybrat?

Základními typy sportovních podprsenek jsou kompresní a košíčkové. Kompresní podprsenky jsou známé většinou v podobě topu a košíčkové se více podobají klasickým podprsenkám. Dále rozdělujeme sportovní podprsenky s vycpávkami a bez nich. Důležitým bodem při výběru mohou být také ramínka. Tedy to, jak široká budou a jestli daný střih sportovní podprsenky nabízí nastavitelná ramínka a tím i větší pohodlí.

Jak zjistit, zda vám sportovní podprsenka sedí?

Při výběru velikosti se řiďte svou běžnou velikostí, případně podle tabulky velikostí na webu. Při zkoušení by měla sportovní podprsenka přiléhat na kůži, ale nikde netlačit. Důležitý je také výběr vyhovujícího materiálu.

Podprsenka z bambusu? V čem je lepší?

Bambusové podprsenky se vyznačují prodyšností, díky které může pokožka i při náročném tréninku lépe dýchat. Bambusové vlákno je navíc sametově jemné a příjemné na nošení klidně po celý den. Zkombinujte bambusovou podprsenku s tričkem i legínami EcoBamboo a vytvořte tak skvělý komplet do fitka či na výlet.

Maximální pohodlí díky bezešvému střihu bambusových podprsenek

Nepříjemné tlačení může být u klasických sportovních podprsenek způsobené švy. Bambusové sportovní podprsenky jsou bezešvé a tím vám mohou dopřát maximální pohodlí. I tak se nemusíte bát, že by vám podprsenka beze švů nedopřála dostatečnou oporu.

Jak o bambusovou podprsenku pečovat?

Péče o bambusové podprsenky je velmi jednoduchá. Bambusové vlákno je odolné vůči zápachu a šíření bakterií, takže není potřeba podprsenku prát tak často, jak jste zvyklí. Doporučujeme zvolit program na jemné prádlo a nepoužívat sušičku, která by mohla bambusové vlákno poškodit.

Ekologická volba

Bambusová podprsenka je nejen šetrná k vaší pokožce, ale také k životnímu prostředí. Bambus je obnovitelný zdroj a ke svému růstu spotřebuje pouze malé množství vody. Navíc je zcela rozložitelný.

Co když mi podprsenka nebude pohodlná? 

Ačkoliv se nám to v EcoBamboo moc nestává, tak i na tuto situaci jsme připraveni. Podprsenku můžete vrátit do 14 dnů.

editorjs image