Logo

Hledat...

Přihlásit se
Košík
0

5 důvodů proč si pořídit bambusové legíny

Mrkněte na náš článek a dozvíte se hlavní výhody bambusových legín.
Vše
O bambusu

Publikováno 31. 01. 2022, 1 min čtení

5 důvodů proč si pořídit bambusové legíny
Mrkněte na náš článek a dozvíte se hlavní výhody bambusových legín.

Legíny jsou velmi oblíbeným kouskem šatníků, ať se jedná o oblečení na sport, vrstvení v zimě či volný čas. Vybrat ale ty správné se může někdy zdát jako pořádný oříšek. Podívejte se s námi na největší výhody bambusových legín.

Jaké jsou typy bambusových legín? 

  • Dlouhé – klasické dlouhé a pohodlné legíny, které se hodí na sport i volný čas.
  • Capri –skvělá volba legín na sport, které mají ideální délku do půlky lýtek. 
  • S vysokým pasem – nebojte se odkrytých zad, bambusové legíny jsou vyráběny i v provedení s dlouhým pasem ve variantě dlouhé i capri.
  • S kapsičkou – zvláště při sportovních aktivitách přijde praktická kapsička vhod, může posloužit například na klíče. 

Bambusové legíny a sport?

Bambusový materiál nejen výborně odvádí pot, ale je také funkční. Díky těmto vlastnostem se bambusové legíny hodí na sport v teplejším i chladnějším počasí. Navíc je bambusové vlákno příjemné na dotek a při sportu se přesně přizpůsobí vašemu pohybu. Zkombinujte bambusové legíny s bambusovou podprsenkou a ponožkami pro dokonalý a pohodlný outfit do fitka.

editorjs image

Legíny z bambusu – parťák na cesty!

Bambusové legíny jsou vhodným doplňkem na cesty. Nejen, že jsou velmi lehké a skladné, ale také při praní rychle schnou. Jak jsme již zmiňovali, legíny z bambusového vlákna jsou velmi pohodlné a příjemné na nošení a není divu, že se perfektně hodí na kratší i delší cesty autem, vlakem či letadlem.

Prodyšnost bambusového prádla nemá hranice

Bambusové vlákno je velmi prodyšný materiál a nezáleží, zda bambusové legíny zvolíte na sport nebo volný čas, protože pokožka bude moct dýchat za každé situace. Navíc jsou bambusové legíny tak, jako veškeré bambusové oblečení, hypoalergenní a obzvláště vhodné a šetrné pro citlivou pokožku.

Bambusové legíny neprosvítají za žádné situace 

I když jsou bambusové legíny velmi jemné a tenké, nemusíte se bát prosvítání spodního prádla, jako tomu může být například u bavlněných legín. Legíny můžete vzít do posilovny, na běh, výlet či jen tak – vždy si můžete být jistí 100% neprůhledností. Pro maximální komfort doporučujeme kombinovat s naším spodním prádlem.

Bambusové vlákno šetrné nejen k planetě

Bambusové legíny jsou nejen skvělým kouskem v šatníku, ale navíc nezatěžují životní prostředí. Na výrobu bambusového vlákna je použita pouze dešťová voda a výroba je tak šetrná k planetě i lidem.