Logo

Hledat...

Přihlásit se
Košík
0

Vše, co potřebujete vědět o bambusových podprsenkách

Toužíte po podprsence, která poskytuje kvalitní oporu, neškrábe a netlačí? Přečtěte si náš článek, kde vysvětlujeme hlavní výhody bambusového prádla.
Vše
O bambusu

Publikováno 20. 08. 2021, 2 min čtení

Vše, co potřebujete vědět o bambusových podprsenkách
Toužíte po podprsence, která poskytuje kvalitní oporu, neškrábe a netlačí? Přečtěte si náš článek, kde vysvětlujeme hlavní výhody bambusového prádla.

Podprsenky z bambusového vlákna jsou ideální pro každodenní nošení i sport. Bambusové podprsenky jsou velmi pohodlné, takže nebudete muset odpočítávat hodiny, než si ji budete moct sundat.

Bambusové vlákno je známé tím, že je velmi měkké a také skvěle eliminuje pachy a pomáhá regulovat vaši teplotu. Podprsenky jsou přirozeně chladivé a prodyšné, jsou tedy perfektní volbou pro letní dny, kdy se chcete cítit v pohodlí. Bambusové podprsenky jsou pohodlné, takže nebudete muset odpočítávat hodiny, než si ji budete moct sundat. Existují různé střihy, barvy, velikosti, takže si každý vybere tu pravou. Na výběr máte z podprsenek bez vycpávek, s vycpávkami, vyztužené pro oporu, a dokonce i sportovní.

Jsou bambusové podprsenky prodyšnější než bavlněné?

editorjs image

Pokud jde o bambusové podprsenky, je toho mnohem víc, než se na první pohled zdá. Jsou prodyšné, pevné, pružné a zároveň sametově hebké. Bambus je o 40 % savější než organická bavlna, což zaručuje pocit svěžesti a pohodlí po celý den. Podprsenky z bambusu snadněji absorbují vlhkost a udrží vás v suchu. S bambusovými podprsenkami se budete v létě méně potit, zatímco v zimních měsících vás skvěle zahřejí díky mikrostruktuře látky.

V čem jsou udržitelné podprsenky lepší než ostatní?

Módní průmysl se rychle mění a stále více značek přechází na ekologicky udržitelné zdroje. Bambusové podprsenky potřebují k výrobě o 30 % méně vody než u ostatních materiálů. Bambus je zcela soběstačný a nepotřebuje k růstu zavlažování. Pokud jde o etické materiály, bambus je tou nejlepší volbou. Bambusové oblečení je ekologické a zároveň velmi pohodlné. To je móda, ve které se můžete cítit dobře!

Jak často by se měla prát bambusová podprsenka?

Bambusové podprsenky by se měly prát v chladnějších měsících jednou za měsíc, v létě určitě častěji. Doporučujeme podprsenku prát na jemném programu se stejně barevným oblečením. U spodního bambusového prádla vynechejte sušičku pro zachování kvality na nadcházející roky.

Shrňme si všechny výhody bambusových podprsenek:

editorjs image

1. Příjemný materiál

Bambusové podprsenky jsou hebké a zajistí komfort po celý den. Budete mít pocit, jako byste podprsenku ani neměla!

2. Funkční

V létě zůstanete v suchu a v zimě v teple. Bambusové vlákno je lehčí a měkčí než bavlna a je ideální pro vrstvení.

3. Antistatické

Zabraňuje hromadění statické elektřiny na rozdíl od bavlněných podprsenek.

4. Ekologické

Bambus je rychle rostoucí rostlina, která potřebuje o 30 % méně vody než bavlna.

5. Jednoduchá péče

Bambusové podprsenky jsou odolné vůči zápachu a zabraňují šíření bakterií, z tohoto důvodu se mohou méně prát.

6. Hypoalergenní

Bambus je přirozeně hypoalergenní, antibakteriální a protiplísňový. Proto jsou podprsenky vhodné pro alergiky.