Logo

Hledat...

Přihlásit se
Košík
0

Ideální legíny na sport i na doma

Legíny se staly stálicí každého šatníku. Jaké jsou výhody právě těch bambusových a které se hodí na jakou příležitost si přečtete v článku.
Vše

Publikováno 28. 07. 2022, 2 min čtení

Ideální legíny na sport i na doma
Legíny se staly stálicí každého šatníku. Jaké jsou výhody právě těch bambusových a které se hodí na jakou příležitost si přečtete v článku.

Legíny už dávno nejsou pouze sportovním kouskem. Staly se stálicí každého šatníku a kromě sportu jsou běžně využívány i na každodenní nošení, v některých případech dokonce i do města. Díky jejich všestrannosti je ale dobré mít perfektně padnoucí kousek, ve kterém se budete cítit komfortně při každé příležitosti. Pojďme si ukázat, jaké typy legín existují, což vám pomůže s výběrem těch pravých.

Klasické legíny: Na doma i na procházku do města

Klasické bambusové legíny oceníte především pro jejich pohodlnost. Jsou bezešvé, takže se nemusíte bát protivných cedulek a otlačených švů. Využít je můžete na domácí lenošení ale i ranní protažení na podložce. Najdete je u nás v dlouhé i v capri

editorjs image

 

Sportovní legíny s vysokým pasem: Na jógu, běh a jiné sporty

Legíny s vysokým pasem jsou určené především na sport. Krásně stáhnou bříško a vytvarují postavu. Skvěle se hodí k bambusovým podprsenkám EcoBamboo, které máme nově také v lososové nebo námořnické modré. Legíny si u nás pořídíte jak v krátké (capri), tak i dlouhé variantě. S tímto kompletem pak můžete vyrazit klidně i do fitka, kde oceníte především funkčnost bambusového materiálu.

 

 

Stahující legíny: Pro pevnější postavu a pohodlí zároveň 

Stahující legíny jsou super variantou pro všechny, kteří chtějí pomocí oblečení lehce vytvarovat postavu. Jsou vyrobeny z pevnějšího materiálu, což jim ale na pohodlnosti neubírá. Ba naopak. Budete se v nich cítit skvěle, ať už pořídíte kratší (capri) variantu ideální na kolo nebo ty delší, vhodné třeba na běh. Jako třešničku na dortu mají vzadu kapsičku, kterou můžete využít třeba na klíče.

 

 

 

Sportovní kalhoty: Nezapomínáme ani na pány

Ani v této sekci oblečení jsme nezapomněli na pány. Pro ně tu máme sportovní kalhoty, jak krátké, v takzvané capri variantě, tak i dlouhé. Zkombinovat je můžete třeba a s nátělníkem nebo sportovním tričkem, navrch kraťasy a můžete vyrazit sportovat.

 

 

 

Bambusové legíny pro děti: Na sport i volný čas

Myslíme i na ty nejmladší. Pro děti máme dlouhé legíny v chlapecké nebo dívčí variantě. Ať už se vaše děti chystají v létě podniknout jakákoliv dobrodružství, přibalte jim jedny bambusové legíny. Jejich využití najdou jak na sport, tak i na volný čas nebo domácí pohodu.


Výhody bambusového materiálu jsme vám popsali v předchozím článku. Ať už jste, muž, žena nebo nakupujete pro vaše ratolesti, věříme, že si z naší nabídky vyberete kousek, který vám bude dělat radost. A to jak venku, tak i doma.